Albergínies farcides

Inici>Receptes >Albergínies farcides
  • Albergínies farcides
1
Autor: Albert Vilas Figueras www.lacuinadesempre.cat
Ingredients:
  • 4 - Albergínies
  • 200 g - Carn de vedella picada
  • 1 - Ceba Trinxada fina
  • 2 - Ous durs
  • 100 g. - Pa ratllat
  • un raig - Llet
  • 100 g. - Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Partiu les albergínies pel llarg i feu-hi uns talls a la carn.
Fregiu-les fins que estiguin rosses.
Traieu-ne la polpa i piqueu-la.
Fregiu la ceba, afegiu-hi la carn picada i sofregiu-ho tot junt.
Afegiu-hi l’ou, el pa ratllat i la llet, i deixeu-ho coure.
En l’últim moment hi afegiu l’albergínia picada.
Salpebreu i farciu les albergínies.
Poseu-hi formatge ratllat per sobre i gratineu-les.

Variacions:
Es pot fer només amb carn de porc
En lloc de carn es pot farcir de samfaina.
S’hi pot afegir tomàquet en el sofregit.
S’hi pot fer una reducció de vi blanc o vi ranci.
S’hi pot afegir panses i pinyons.
Es pot afegir beixamel al farcit.
Es pot servir amb una base de salsa de tomàquet.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.