Albergínies arrebossades

Inici>Receptes >Albergínies arrebossades
  • Albergínies arrebossades
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Albergínies
  • 2 - Ous
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Aigua
Preparació:
Talleu les albergínies a rodelles. Deixeu-les una estona amb aigua i sal.
Escorreu-les, eixugueu-les, passeu-les per farina i ou batut, i fregiu-les amb oli ben calent.

Variacions:
Aquest sistema es pot utilitzar amb altres verdures: carbassons, calçots (vegeu calçots arrebossats), bròquil (vegeu bròquil arrebossat), coliflor, ceba, carxofes.
També es poden empanar amb pa ratllat.
Una altra opció és enfarinar-les, mullar-les amb aigua freda i fregir-les seguidament amb oli molt calent. Un cop eixugades les albergínies, passeu-les per farina, suqueu cada tall en aigua freda i passeu-les directament a l’oli calent.

Altres noms:
Albergínies amb gavardina.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.