Albergínies amb suc

Inici>Receptes >Albergínies amb suc
  • Albergínies amb suc
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 8 - Albergínies petites
  • 2 - Cebes
  • Un gra - All
  • 3 - Tomàquets
  • 1 copa - Vi blanc
  • 1 fulla - Llorer
  • Uns brins - Safrà
  • 4 - Ous durs
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
Partiu les albergínies per la meitat i feu uns talls a la polpa.
Enfarineu-les i fregiu-les lleugerament.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el llorer i el tomàquet.
Mulleu amb el vi i deixeu-lo reduir.
Afegiu-hi les albergínies, el safrà i aigua que a penes cobreixi.
Deixeu-ho bullir fins que les albergínies estiguin cuites.
Una mica abans d’acabar afegiu-hi els ous durs partits per la meitat.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.