Albergínies amb peix

Inici>Receptes >Albergínies amb peix
  • Albergínies amb peix
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 2 - Albergínies tallades a rodelles
  • 400 g - Peix
  • 2 - Cebes
  • 3 - Tomàquets
  • 1 gra - All
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Aigua
  • Per fer la picada: - 1 grapat d'avellanes
  • 2 llesques - Pa fregit
Preparació:
Fregiu les albergínies i reserveu-les
Enfarineu i fregiu el peix, i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all i els tomàquets.
Afegiu-hi les albergínies, el peix, la picada i aigua, i ho deixeu coure una estona tot junt.

Comentaris:
El peix pot ser bacallà, castanyola o rajada.
Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • Tamara
  • 21/11/2008 a les 10:26 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Moltes gràcies! Havia perdut la recepta! Espero que surti tot ben bo!"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.