Albergínies al forn

Inici>Receptes >Albergínies al forn
  • Albergínies al forn
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Albergínies
  • 4 - Tomàquets madurs
  • 200 g - Formatge ratllat
  • 1 - All
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Talleu les albergínies en talls d’un centímetre de gruix.
Barregeu els tomàquets trossejats amb l’all i el julivert trinxats, oli, sal i pebre.
En una plata poseu a coure les albergínies al forn, amb una cullerada del tomàquet preparat al damunt de cada tall.
Una mica abans d’acabar la cocció hi afegiu el formatge ratllat i ho gratineu.

Categoria: Verdures.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • merce
  • 27/08/2009 a les 22:14 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "faltaria dir la temperatura del forn, els minuts que ha d'estar al forn i si s'han de coure abans les albergínies. Moltes gràcies"
    • La seva puntuació
    • 2 estrelles
    • 2 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.