Albergínies farcides

Inici>Receptes >Albergínies farcides
Ingredients:
  • 4 - Albergínies
  • 400 gr - Carn capolada
  • 1 - Ceba
  • 1 - Ou
  • Galeta picada
  • 1/2 kg - Tomàtigues
  • Pebres vermells
  • Alls, julivert, moraduix, alfabeguera i llorer
  • Oli d'oliva, sal, canyella i pebre bo
Preparació:

Treure el capoll a les albergínies, xapar-les per la meitat per llarg, i bullir-les deu minuts amb aigua abundant i sal. Colar-les, deixar-les degotar i treure'n la popa. Capolar la popa, juntament amb la ceba, els alls, el julivert, el moraduix i l'alfabeguera. Posar-hi sal i pebre bo. Mesclar-ho amb la carn capolada i l'ou.

Amb aquesta pasta es farciran les albergínies i es cobriran amb una mica de galeta picada.

Es col·locaran dins d'una rostidora. Tot seguit, amb una paella amb oli d'oliva, es fregiran quatre alls esclafats i els pebres trossejats.

En ésser cuits, s'hi afegiran la tomàtiga pelada i trossejada, llorer i sal. Es posarà la salsa damunt les albergínies i s'enfornaran durant quinze minuts.

Categoria: Verdures.
Font: Serrano A. Les receptes de Na Tonina. 2a Edició. Ed. Documenta Balear, Palma.
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.