Aiguardent amb aranyons

Inici>Receptes >Aiguardent amb aranyons
  • Aiguardent amb aranyons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 litre - Anís
  • ¼ kg - Aranyons
  • Herbes al gust (farigola, romaní, camamilla, poniol)
Preparació:
Es deixa macerar tot junt, a sol i serena, 40 dies o més, i després es cola.

Comentaris:
L’anís pot ser dolç, sec o barrejat.
Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (1)
  • sibarita
  • 28/11/2010 a les 0:10 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "això és patxaran i és bonissim , jo no hi poso cap mena d´herba ,si pot posar uns granets de cafè.probeu-ho."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.