Agredolç de pernil

Inici>Receptes >Agredolç de pernil
  • Agredolç de pernil
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 talls - Pernil
  • 3 cullerades - Mel
  • 1 raig d' - Oli
  • 1 raig de - Vinagre
Preparació:

Fregiu el pernil i reserveu-lo.
A la mateixa paella tireu-hi el vinagre i la mel, remeneu-ho i deixeu-ho fins que el vinagre perdi la fortor.
Aboqueu-ho sobre el pernil i serviu-ho molt calent.

Variacions.
Es pot escaldar el pernil abans de fregir-lo.
També es fa amb fetge de porc, magre de porc, xai o pit de pollastre.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.