Tambˇ d'ametla

Inici>Productes >Tambˇ d'ametla

Tambˇ d'ametla

╔s un torrˇ que s'elabora de forma artesanalá i Ús exclusiu de les Illes Balears.

  • Tambó d'ametla
1
Distintiu:
    • Aliments Tradicionals
    • Aliments Tradicionals

El tambor d'ametlla Ús un torrˇ de consistŔncia dura, prim, i de color un poc mÚs fosc que la mel. S'elabora barrejant al foc les ametles crues i pelades amb sucre mentre es remou contÝnuament fins que el sucre s'ha fos. La mescla obtinguda s'estÚn en calent formant una placa de mig centÝmetre i abans que es refredi es talla en trossos.

Categoria: Xocolata i dolšos.
Propi de: Illes Balears
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
des
Atributs i propietats nutricionals:

El tambor d'ametla Ús una postre dolša a base d'ametlla i de sucre, per tant la seva aportaciˇ nutricional serÓ la pr˛pia d'aquests dos aliments. El sucre (majoritÓriament sacarosa) aportarÓ 390 kcal/100 g). L'ametlla proporcionarÓ energia (550 kcal/100 g) per˛ tambÚ greixos (majoritÓriament monoinsaturats), prote´nes d'alt valor biol˛gic, fibra soluble, minerals (calci, magnesi, f˛sfor i potassi), vitamina E i fitoesterols.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.