Préssec de Producció Integrada

Inici>Productes >Préssec de Producció Integrada

Préssec de Producció Integrada

Aquests préssecs tenen la certificació en qualitat segons la norma de Producció Integrada, que garanteix que ha seguit un control i el compliment de mètodes respectuosos amb el medi ambient i la salut humana.

Distintiu:
    • Producció integrada
    • Producció integrada

És un préssec de temporada, d'unes qualitats aromàtiques i gustatives excel·lents. Sota la certificació de Producció Integrada es cultives diferents varietats de préssec, tant de vinya com d'aigua.

Categoria: Fruita fresca.
Propi de: Tota CatalunyaCatalunya
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
maijunjulagosetoct
Informació complementària:

Amb el segell de la Producció Integrada de Catalunya el trobem, en temporada, en fruiteries, parades de mercat i altres establiments d'arreu de Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

És una de les fruites més dolces però menys calòriques. El seu contingut en sucres és baix, encara que pugui semblar el contrari. És ric en fibra i, per tant, millora el trànsit intestinal. En la seva composició mineral hi destaca el potassi i, en quantitats més discretes, el magnesi.  El seu ventall de vitamines hidrosolubles és ampli però no en destaca cap en particular. En canvi, és una fruita molt rica en carontens, element que en l'organisme es transforma en vitamina A, essencial per a la visió, la pell i les mucoses, el bon estat del cabell i el funcionament del sistema immunitari. A més, els carotens són potents antioxidants.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.