Pollastre amb Marca Q

Inici>Productes >Pollastre amb Marca Q

Pollastre amb Marca Q

Aquests pollastres es caracteritzen pel creixement lent, la procedència d'estirps seleccionades i les condicions controlades de criança, que garanteixen una qualitat de la carn superior.

  • Pollastre amb Marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

La cria d'aquests pollastres es pot fer en parc -en aquest cas s'indica a l'etiqueta "pollastre criat a l'aire lliure"- o sense parc adossat. L'alimentació ha d'estar constituïda en un 70% de cereals. No es permet l'ús de factors de creixement, i l'edat mínima del sacrifici és de 77 dies. La seva carn és consistent, lluent i més saborosa.

Categoria: Aviram i ous.
Propi de: Tota CatalunyaCatalunya
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Les carns, comercialitzades a polleries de tot el territori, són de categoria A, fresques o refrigerades. Els pollastres amb Marca Q, es presenten sota una de les tres formes següents: tradicional sense tripes, preparats per coure, o trossejats en quarters o meitats, i hi figurarà el distintiu de la marca Q.

Atributs i propietats nutricionals:

El pollastre és una carn blanca, amb poc greix i fàcil de digerir. Una característica que cal tenir en compte és que aquest greix es localitza sota la pell i, per tant, es pot eliminar fàcilment. Pel que fa a vitamines, destaca el seu contingut en àcid fòlic, que té un paper important en la formació dels glòbuls vermells, i la vitamina B3, fonamental per aprofitar l'energia dels aliments. A més, conté potassi, que contribueix al manteniment de l'equilibri dels líquids corporals, i fòsfor, necessari per totes les reaccions químiques del cos.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.