PMS-Porc Mallorquí Selecte

Inici>Productes >PMS-Porc Mallorquí Selecte

PMS-Porc Mallorquí Selecte

Les carns amb la marca de garantia PMS són carns de porc de races i encreueaments seleccionats per la qualitat de les carns que proporcionen.

 • PMS-Porc Mallorquí Selecte
1
Distintiu:
  • PMS
  • PMS
  • Aliments Tradicionals
  • Aliments Tradicionals

La Marca PMS garanteix la qualitat i la traçabilitat de cada peça de carn emparada sota la marca PMS, el control de l'alimentació dels animals, els mètodes de producció respectuosos amb el medi ambient i el benestar dels animals. L'alimentació d'aquests animals es basa en un mínim de cereals i lleguminoses incorporant el pinso de finalització amb un mínim de garrova mallorquina. El maneig evita al màxim l'estrès i garanteix el benestar dels animals els quals, prèviament al sacrifici, són sotmesos a repòs i dejuni.

Categoria: Carn.
Propi de: Mallorca
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

El reglament de la marca PMS classifica les canals, d'acord amb el seu pes, en els següents tipus: Porcellet (pes de la canal fins a 6,5 kg), Porcella (pes de la canal fins a 6,5 kg), Porc (femelles i mascles castrats u ebcevats amb un pes de la canal de 60 a 90 kg), Porc gras (femelles i mascles castrats u ebcevats amb un pes de la canal superior als 100 kg). La carn amb la marca de garantia PMS es comercialitza refrigerada i amb el logotip identificatius, afegint en les presentacions envasades una contraetiqueta numerada.

Atributs i propietats nutricionals:

És un aliment moderadament calòric (158 kcal/100 g), que conté proteïnes d'alt valor biològic (22.3%) i una proporció moderada de greixos (7.6%) que són, aproximadament a parts iguales, monoinsaturats  i saturats. Com tot aliment d'origen animal,  conté colesterol (una ració de 100 g de Porc Mallorquí Selecte aporta quasi bé la quarta part de la Ingesta Diària Recomanada de colesterol), motiu pel que sempre s'ha de consumir amb moderació. Conté sodi, potassi, fòsfor, magnesi, seleni, niacina i vitamina B12.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.