Nectarina de Producció Integrada

Inici>Productes >Nectarina de Producció Integrada

Nectarina de Producció Integrada

Les nectarines de Producció Integrada han estat produides amb mètodes respectuosos amb la salut humana i amb el medi ambient.

Distintiu:
    • Producció integrada
    • Producció integrada

La nectarina, Prunus persica, és un fruit molt semblant al préssec. De fet, és una varietat de préssec apareguda per mutació i no pas un creuament entre préssec i pruna. És una fruita dolça de pinyol de mida similar al préssec, de pell fina i prima, molt sucosa i dolça.

Categoria: Fruita fresca.
Propi de: Segrià, Alt Empordà, Ribera d'Ebre, Pla d'Urgell, Montsià
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
junjulagoset
Informació complementària:

Es comercialitza en fruiteries i parades de mercat d'arreu de Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

Aquesta fruita ens recorda al préssec, ja que n'és una variant genètica. Quant al seu valor nutritiu destaca, com la majoria de les fruites, pel seu elevat contingut en aigua, al voltant del 90%. Si el comparem amb el préssec, la nectarina té un contingut més elevat en sucres, al voltant del 10% del seu pes. També és important el seu contingut en fibra, principalment si es menja amb la pell, i també de vitamines i de minerals. Com la majoria de fruites i hortalisses de color groc-ataronjat, són les millors fonts naturals de carotens, substàncies que l'organisme s'encarrega de transformar en vitamina A, essencial per a la vista, el manteniment dels teixits, el desenvolupament hormonal i, a més, protegeix davant l'oxidació de les cèl•lules i l'envelliment.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.