Mel amb marca Q

Inici>Productes >Mel amb marca Q

Mel amb marca Q

Els tipus de mel protegits per la marca "Q" són, segons l'origen botànic, Mel de flors (multifloral o unifloral) i Mel de melat, i segons la presentació i el procediment d'obtenció , Mel centrifugada, Mel cremosa i Mel en seccions.

  • Mel amb marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

L'obtenció de mel es fa mitjançant les pràctiques apícoles tradicionals aprofitant la flora autòctona de Catalunya. La mel amb marca Q no pot ser pasteuritzada.

Categoria: Xocolata i dolços.
Propi de: Tota CatalunyaCatalunya
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza en pots de vidre transparent en diferents mides. A les etiquetes hi figura, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, la denominació del producte (tipus de mel), el distintiu de la marca "Q" i el nom de l'entitat de control.

Atributs i propietats nutricionals:

Elaborada per les abelles, és un aliment molt energètic ja que la seva composició és bàsicament  sucre (més del 60%), principalment  fructosa  i glucosa. Conté també altres hidrats de carboni, enzims, aminoàcids, àcids orgànics, minerals, substancies aromàtiques, pigments, ceres, polifenols, etc que li confereixen els diferents aromes, sabors i propietats beneficioses.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.