Llet ecològica de cabra

Inici>Productes >Llet ecològica de cabra

Llet ecològica de cabra

Tot i que la major part de la llet ecològica de cabra es destina a l'elaboració de formatges, hi ha una part cada cop més nombrosa de consumidors que cerquen al mercat llet de cabra com a alternativa a la de vaca, la més consumida.

  • Llet ecològica de cabra
  • Llet ecològica de cabra
1
2
Autor: gastroteca.cat
Distintiu:
    • Productes CCPAE
    • Productes CCPAE

La llet de cabra és rica en calci, ferro, fòsfor i magnesi. És molt digestiva i té el mateix nombre de proteïnes que la llet de vaca, més rica en vitamines A i D i té menor contigut en lactosa. És una llet molt blanca. Es tracta d'una llet de pasteurització alta, entre 90 i 95º, que es refrigera fins a 4º i es conserva refrigerada, a aquesta temperatura, durant uns set dies abans d'encetar-la.

Categoria: Formatges i lactis.
Propi de: Sant Vicenç de Castellet
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza pasteuritzada en envasos de vidre. Té una durada de 7 dies si es manté refrigerada a una temperatura d'entre 4 i 5ºC.

Atributs i propietats nutricionals:

El component principal de la llet de cabra és l'aigua, per això es tracta d'un producte amb un valor energètic baix. Pel que fa a les vitamines i minerals, destaca la seva aportació en calci i vitamina D, molt beneficiosos per a una correcta formació dels ossos. Cal esmentar que el greix que conté la llet de cabra és de més fàcil digestió que el de la llet de vaca.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.