Conill amb Marca Q

Inici>Productes >Conill amb Marca Q

Conill amb Marca Q

Després de l'important crisi del sector cunicultor català dels anys 1990, aquesta activitat està renaixent a diverses explotacions per tot el territori.

  • Conill amb Marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

Els conills certificats amb la Marca Q tenen un pes entre 1 i 1,5 kg i s'han criat en granges exclusivament dedicades a la producció de conill amb Marca Q. Tot el procés i les fòrmules de pinso estan controlades, i els animals es sacrifiquen amb un pes en viu d'1,750 a 2,250 kg, sense poder rebre cap mena d'alimentació medicamentosa durant els 20 dies abans del sacrifici.

Categoria: Carn.
Propi de: Tota CatalunyaCatalunya
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Les canals comercialitzades duen la Marca de Qualitat en el cas de que presentar-se senceres, senceres trossejades en quarts i meitats, en mitja canal, i en diverses peces (espatlles, cuixes i lloms). Es venen fresques a carnisseries d'arreu de Catalunya, etiquetades amb el distintiu de Marca Q i amb les especificacions legals que corresponguin.

Atributs i propietats nutricionals:

La carn de conill és una carn fàcil de digerir i molt tova, fet que la fa adequada quan hi ha problemes de masticació. És una molt bona font de proteïnes, de vitamina B12 i de ferro però, a més, és la carn amb major aportació de vitamina B3 . També aporta quantitats destacables de potassi, fòsfor i calci i és la que menys greix té.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.