Coca de Perafort

Inici>Productes >Coca de Perafort

Coca de Perafort

Coca adobada dolça associada a les celebracions que ha perviscut en aquesta localitat tarragonina, convenientment modificada a partir de la dècada dels seixanta i comercialitzada per un pastisser de Perafort.

  • Coca de Perafort
1
Autor: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Distintiu:
    • Productes de la Terra
    • Productes de la Terra

És una coca dolça allargada, prima i de forma ovalada i molt allargada. Amb diversos afegits (crema, pinyons, espinacs, fruita, xocolata) es fa amb una pasta a base de farina, sucre, ous, oli i matafaluga, i després es forneja. En resulta una coca suau al paladar, dolça i lleugerament mantegosa.

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Perafort
Informació complementària:

Es comercialitza de forma molt limitada a forns de Perafort, com el Forn Ribas.

Atributs i propietats nutricionals:

El seu valor nutricional variarà en funció dels ingredients que s'hi afegeixin. Tot i així, la base és una massa molt completa, ja que és una bona font d'energia, aporta una quantitat important de proteïnes, greixos i hidrats de carboni. Dins d'una alimentació equilibrada i variada, es pot consumir de tant en tant com a part de l'esmorzar o el berenar.

Comentaris rebuts (0)
Territoris d'on és propi
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Tarragonès
On comprar-lo
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.