Cervesa d'Autor DeDues

Inici>Productes >Cervesa d'Autor DeDues

Cervesa d'Autor DeDues

La cervesa d'autor es pot prendre sola, però és recomanable fer-ho menjant ja que no és un producte pensat per refrescar, sinó per ser nutritiu i ric en sensacions, tal com s'exigeix en l'Alta Gastronomia.

  • Cervesa d'Autor DeDues
  • Cervesa d'Autor DeDues
  • Cervesa d'Autor DeDues
1
2
3
Autor: gastroteca.cat

A part de les seves aromes de fruita madura i del seu gas finíssim, es manté el sabor a la boca d’una manera prolongada. Els cereals emprats són l’ordi i el blat, i el llevat és propagat dins de les pròpies instal.lacions, en condicions de laboratori. El llúpol es redueix a la recepta, ja que l’amargor no és desitjada. Una segona fermentació en ampolla aconseguirà un gas fi ideal per maridar amb la gastronomia més selecta. El color és caoba-roig intens, les aromes són de fruita molt madura (préssec, poma al forn, meló, codonyat), i al paladar és agradable, intensa, amb una bombolla justa i fina, pas de boca ample i expressiu, de textura densa. Al final, tot i no ser amarga, té una contundent persistència.

Categoria: Cervesa.
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Atributs i propietats nutricionals:

La cervesa, consumida en quantitats moderades (màxim 250 ml/dia en dones i 500 ml/dia en homes), estimula la gana i facilita la digestió. També aporta una quantitat destacable de fibra soluble, que afavoreix el creixement de la flora intestinal. El seu contingut alcohòlic ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé la pèrdua de massa òssia. A més, la cervesa té quantitats significatives de compostos fenòlics, amb efecte antioxidant.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.