Cervesa Lupulus

Inici>Productes >Cervesa Lupulus

Cervesa Lupulus

Lupulus (Íber Ale) és una cervesa rossa d'alta fermentació de la Companyia Cervesera del Montseny, que recuprera la fermentació tradicionals dels íbers. La recepta incorpora maltes i llúpols emprats en l'elaboració de les actuals cerveses nacionals de gran consum d'estil Pilsen (de baixa fermentació), o de la família de les Lager.

  • Cervesa Lupulus
1

Els ingredients són maltes (pilsen, de blat i caramalt), Flor dels llúpols (cascade, fuggles, nugget, target i styrian golding) i Llevat. És una cervesa fresca i fina, que combina la intensitat del llúpol amb la malta pilsen. Apaivaga bé la set i és perfecte en aperitius. La temperatura òptima de servei és entre 8 i 12ºC. Té una graduació alcohòlica de 5,4% Alc.Vol.

Categoria: Cervesa.
Propi de: Seva
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza en ampolles de vidre de 33 cl amb tap corona.

Atributs i propietats nutricionals:

La cervesa, consumida en quantitats moderades (màxim 250 ml/dia en dones i 500 ml/dia en homes), estimula la gana i facilita la digestió. També aporta una quantitat destacable de fibra soluble, que afavoreix el creixement de la flora intestinal. El seu contingut alcohòlic ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé la pèrdua de massa òssia. A més, la cervesa té quantitats significatives de compostos fenòlics, amb efecte antioxidant.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.