Caramels de rovell d'ou

Inici>Productes >Caramels de rovell d'ou

Caramels de rovell d'ou

Caramels tÝpics de la Pasqua menorquina.

Distintiu:
    • Aliments Tradicionals
    • Aliments Tradicionals

Tenen forma cilÝndrica, es fan amb sucre i farciment de vermell d'ou. A la primeria es deien "caramels del Ram" i s'omplien de fruita i els penintens els repartien durant les porcessons de Setmana Santa. Posteriorment se substituÝ la fruita per rovell d'ou.á Actualment en algunes pastisseries tambÚ se'n fan de fruita.

Categoria: Xocolata i dolšos.
Propi de: Menorca
Atributs i propietats nutricionals:

Els caramels de rovell d'ou sˇn aliments altament energŔtics, en estar elaborats amb sucre i vermell d'ou, per tant la seva aportaciˇ nutricional serÓ la pr˛pia d'aquests dos aliments. El sucre (majoritÓriament sacarosa) aportarÓ 390 kcal/100 g. El vermell d'ou Ús un aliment molt complet, ric en prote´nes, greixos, majoritÓriament saturats i noinsaturats, colesterol, Ócid f˛lic, vitamina A, D i E, calci, f˛sfor, ferro, iode, magnesi, sodi, potassi i seleni. Com a part d'una dieta sana i equilibrada, han de consumir-se de forma ocassional.

Comentaris rebuts (0)
Territoris d'on Ús propi
    • Illes Balears
    • Illes Balears
    • Illes Balears
    • Menorca
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.