Capó amb Marca Q

Inici>Productes >Capó amb Marca Q

Capó amb Marca Q

Els capons amb Marca Q són pollastres castrats que provenen d'estirps seleccionades de creixement lent. La castració d'aquests animals es realitza exclusivament de forma quirúrgica.

  • Capó amb Marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

El procés de naixement i engreix d'aquests capons està permanentment controlat. En la seva alimentació s'utilitzen matèries primeres de qualitat com els cereals i, especialment, el blat de moro dos mesos abans del sacrifici. El sacrifici no podrà realitzar-se abans dels cent cinquanta-cinc dies. La seva carn és més gustosa i consistent que la del pollastre no castrat.

Categoria: Aviram i ous.
Propi de: Mataró, Riudarenes
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Les carns comercialitzades d'aquest capó són de canals de categoria A, i es presenten, amb la corresponent certificació, bé de la forma tradicional sense tripes, bé preparades per coure. Es venen a pollastreries de tota Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

El capó es distingeix del pollastre comú per tenir un gust més pronunciat i la carn més tendra. El fet de ser més tendre es deu al fet que el seu contingut en greix és superior i que es localitza entre el teixit muscular.
Pel que fa a la resta de components, té les mateixes propietats que el pollastre comú, és a dir que, com totes les carns, és una bona font de proteïnes i, en tractar-se d'una carn blanca, és fàcil de digerir. Quant a les vitamines, destaca el seu contingut en vitamina B3 i té més fòsfor i potassi que altres carns.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.