Cansalades

Inici>Productes >Cansalades

Cansalades

Antigament se servien aquests dolços tradicionals als hostes de l'antic balneari de La Puda de Banyoles per esmorteir les olors que desprenien algunes de les aigües curatives.

  • Cansalades
1
Autor: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Distintiu:
    • Productes de la Terra
    • Productes de la Terra

Són petites porcions de bescuit estretes i allargades, cobertes amb una glaça de merenga i amb un lleuger gust de llimona. Reben el nom de "cansalada" per la seva forma de tira blanquinosa que recorda a la cansalada viada del porc. Es solen menjar per berenar o per esmorzar, acompanyades d'unes preses de xocolata o de xocolata desfeta.

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Banyoles
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitzen durant tot l'any a pastisseries i forns de Banyoles.

Atributs i propietats nutricionals:

Aquest producte, com tots els dolços, és una font important d'energia, sobretot d'hidrats de carboni, tant complexos com senzills.  A més, el recobriment de merenga fa que n'obtinguem proteïnes d'elevada qualitat.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.