Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





En el procés d'elaboració d'aquests bombons hi intervenen ingredients de màxima qualitat. Per a la cobertura s'empra xocolata negra, amb llet i blanca i, pel que fa a la resta d'ingredients, s'utilitza trufa, licor, fruites seques i els seus pralinés (han de tenir un 45%, com a mínim, de fruita seca). No es permet l'ús d'additius, llevat de la vainilla i la lecitina, així com tampoc de farines, fècules o midons.
gen | feb | mar | abr | mai | jun | jul | ago | set | oct | nov | des |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Es comercialitzen en establiments especialitzats, dins d'envasos on hi ha de figurar el certificat de Marca Q.
És un aliment molt complet ja que conté hidrats de carboni complexes i senzills, greixos i proteïnes d’alta qualitat. Dins d’una alimentació equilibrada i variada, es pot consumir de tant en tant. Els de xocolata negra ens aportaran també substàncies antioxidants com els polifenols i els que porten fruits secs, àcids grassos cardiosaludables.