Pastisseria Valls

Inici>On comprar >Pastisseria Valls

Productor, Botiga, Elaborador

Pastisseria Valls
Adreça: C/ Sant Antoni, 58
Municipi: Valls
Codi Postal: 43800
Comarca: Alt Camp
Territori: Catalunya
Telèfon: 977 600 457
Fax: 977 609 523
Distintiu:
  • Artesania Alimentaria
  • Artesania Alimentaria
Productes:

La Pastisseria Valls és una empresa centenària fundada el 1901 per Pere Ollé, besavi del meu marit Roger Vallvè, la quarta generació familiar que porta aquest establiment.

 

A més, l' abril de 2010  varem obrir una xocolateria - bomboneria "Ca les Taronges 1901", on a més, hi elaborem creps, xocolata amb xurros, melmelades, bombons, etc...

 

La nostra empresa té la "A" de qualitat alimentària de la Generalitat, l'única pastisseria a la província de Tarragona a qui li han concedit, que nosaltres sapiguem.

 

Roger Vallvè és mestre artesà pastisser, igual com ho va ser el seu germà (malauradament desaparegut) i el seu pare. Tot una vida dedicada a l' art de la pastisseria i xocolateria de qualitat.

 

A part de tota la varietat de pastisseria i bomboneria, som els inventors del bombó de calçot, el gelat de calçot, el licor de calçot... Això ens ha valgut alguns reportatges de mitjans de comunicació entre els quals, varies vegades TV3.

 

Entre les curiositats que elaborem, hi tenen també protagonisme el bolado (un dels poquíssims elaboradors que avui dia queden a tot Catalunya) i les enxanetes, una galeta a base d' avellana que va inventar el seu pare.

 

Pastisseria Valls és especialista en càterings, pastissos especials i peces per encàrrec, també en xocolata.

 

A la Xocolateria hi fem tota mena de creps, xocolata amb xurros fets al moment, entrepans, amanides, etc ... i més de 60 varietats de melmelades confitures, xútneis i gelees. Dic més de 60 perquè constantment n' afegim de noves.

 

Siguin melmelades, pastissos, xocolates, melindros...  a casa nostra, tot segueix una premissa molt important : tot és sempre de primera qualitat, natural i artesà al 100%. Pensem que és això el que fa el fet diferencial de la nostra empresa i precisament és el nostre valor afegit.

 

Com veieu, estem orgullosos del que fem. Us convidem a seguir el nostre bloc:  http://www.calestaronges.blogspot.com/

 

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Troba'l a
  • Catalunya
  • Catalunya
  • Alt Camp
Ubicació
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.