Embotits Obach, SL

Inici>On comprar >Embotits Obach, SL

Productor, Botiga, Elaborador

Embotits Obach, SL
Adreça: Santa Fe, s/n
Municipi: Organyà
Codi Postal: 25794
Comarca: Alt Urgell
Territori: Catalunya
Telèfon: 973 383 059
Correu electrònic: obach@obach.es
Comentaris rebuts (4)
  • ALBERT
  • 09/03/2013 a les 11:11 am (Europe/Berlin +01:00)
  • "Hem provat la vostra llangonissa extra de muntanya i és boníssima.
    Voldria saber on la puc comprar a Barcelona. Gràcies"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • NEUS
  • 16/11/2011 a les 17:49 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Compro la vostra llonganica per vacances d\'estiu a Vilanova, m\'agradaria saber on puc trovar.la a Manresa o be a Vic, localitats estic. Tota la familia estem encantats de la vostra llonganiça"
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • Paquita
  • 17/01/2011 a les 15:47 pm (Europe/Berlin +01:00)
  • "Por estas Fiestas hemos podido degustar La Llongaissa extra de Muntanya de Embotits Obach, y nos gustaría saber si es posible poderla comprar en Mallorca ya que ha sido realmente de lo mejor que hemos probado. Gracias."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • Pont
  • 18/09/2010 a les 21:06 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Suggeriment: Molts consumidors apreciem la llonganissa magra, (com la que fan a Embotits Obach), per que no te greixos, (o en té pocs), per que està curada, per que està ben triturada i pel seu bon gust. Ens agradaria disposar d’un xoriço que mantingués el gust del pebre vermell, (Dolç, i/o picant), però tingués les qualitats de la llonganissa magra: Sense greix, (o molt poc), i sense els tendrums que trobem en els xoriços, (sense trossos grossos i durs). Algú m’ha comentat que un producte així no es podria dir xoriço, per que el xoriço te que estar fet amb trossos grossos, etc... Però això no tindria que ser un problema, si cal us inventeu un nom nou.
    Respecte a la qualitat de les carns, tan per la llonganissa, com per el xoriço que suggereixo, potser seria interessant crear un altre nivell de qualitat superior, amb carn de porc d’aglà.
    "
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Troba'l a
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Alt Urgell
Ubicació
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.