Jornada 'Fem bullir l'olla': Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local

Inici>Agenda >Jornada 'Fem bullir l'olla': Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local
Març
17 de març de 2011
Jornada 'Fem bullir l'olla': Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local

El proper dijous 17 de març té lloc a l'Espai Can Rius de Caldes de Montbui la jornada tècnica "Restauració de qualitat: compromesos amb el territori i el producte local".

 

Des de les 17h fins les 19h diversos experts aportaran el seu punt de vista: l'experiència Tancant cercles: el restaurant Els Casals de Sagàs amb Oriol i Jordi Rovira; Agricultura biodinàmica i restauració de qualitat amb Joan Salicrú (agricultor biodinàmic) i Carles Abellan (restaurant Comerç, 24); Les varietats antigues en les cartes dels restaurants de la comarca amb Josep Sabatés, cuiner i membre de Llavors Orientals, i Els restaurants ecogastronòmics (Slow Food) amb Ana Maria Tengo, del restaurant Can Major.

Jornada forma part del projecte Rururbal, finançat pel programa MED 2007-2013 (www.rururbal.eu/barcelona), i portat a terme pel Consell Comarcal del Vallès Oriental. S'organitza amb la col·laboració de la Setmana Gastronòmica Fem Bullir l'Olla de Caldes de Montbui.

Arxius associats:
Municipis: Caldes de Montbui (Vallès Oriental).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.