2n Mercat de les espècies, productes i artesania

Inici>Agenda >2n Mercat de les espècies, productes i artesania
Juny
17 de juny de 2012
2n Mercat de les espècies, productes i artesania

Argençola inundarà els carrers de la vila amb olors, sabors i colors amb el 2n Mercat de les espècies, productes i artesania, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de juny. Aquest mercat rememora el paper de la Catalunya Central en el cultiu del safrà al segle XIX.

 

Durant tot el dia hi haurà una recreació d'un Mercat d'Espècies d'Estambul, la mostra "Aromes i remeis", la mostra de la Història del Safrà, mostra de destil·lació de les espècies, mostra d'Espècies Afrodisíaques, ambientació aromàtica amb difusors a diferents zones del poble, exposició de gravats, l'exposició "Un paisatge per demà" i ambientació artística amb cadires i personatges interactuant pels espais del poble.

 

El programa d'activitats inclou una sortida de reconeixement d'herbes remeieres, el primer Concurs de sals condimentades, tallers infantils, visita guiada per les parades d'espècies, productors i artesans, una xerrada al voltant de les herbes, espècies i flors alimentàries i els seus aromes a la cuina, la xerrada "Les espècies, bones per pensar. Filosofia de la gastronomia", dinar popular, taller d'elaboració de licors i elixirs d'herbes, jocs del món per a nens i nenes, la xerrada "Les espècies i l'efecte plaent del plat fins al cervell" i música en directe.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Argençola (Anoia).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.