Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 6 - Setembre 2009 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti06.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 6 - Setembre 2009
Actualitat
 
fintot_140_8_0.jpgÈxit de la campanya Cansalader de guàrdia, a Berga, que s’amplia fins a desembre

fintot_150_8_0.jpgAula, camp i taula: promoció dels productes ecològics del Montsià-Baix Ebre

fintot_151_8_0.jpgLa venda dels aliments locals es debatrà en la II Jornada de fires i mercats

fintot_152_8_0.jpgCampanya per promoure els productes locals del Pallars Sobirà

fintot_153_8_0.jpgProva pilot a un hospital de Perpinyà per introduir productes de proximitat

 
A fons
 
fintot_142_8_0.jpg
Màquines expenedores de llet

Balanç positiu del primer mig any de venda directa de llet
 
 
Agenda
Setembre
fintot_144_8_0.jpg De l'1 al 30 de setembre
6ª Campanya gastronòmica: La cuina del Cim i tomba
Tossa de Mar (Selva)
fintot_158_8_0.jpg 11 i 12 de setembre
XXII Festa de la Verema
Cubelles (Garraf)
fintot_163_8_0.jpg 11 i 12 de setembre
XIV Festa de la Mel
Ribes de Freser (Ripollès)
fintot_162_8_0.jpg 19 i 20 de setembre
7ª Fira de la Figa d´Alguaire
Alguaire (Segrià)
fintot_161_8_0.jpg Del 24 al 27 de setembre
Fira Gastroart a Hostalric
Hostalric (Selva)
Veure més actes d'aquest mes 
 
ENQUESTA
 



Com has après a cuinar?

 
banner.jpg
La veu del sector

Com valores l’oferta formativa sobre gastronomia i cuina a Catalunya?

fintot_149_8_0.jpg

"Sóc partidari d’un ensenyament públic, en combinació amb una oferta privada de centres de prestigi, perquè ens ajuda a unificar criteris però trobo a faltar un consens sobre la necessitat d’haver d’acreditar una formació per poder treballar. En aquest sentit, estaria bé que el sector establís uns requisits mínims."

Isma Prados
Cuiner i empresari


fintot_154_8_0.jpg

"En general l'oferta formativa està força completa i ben distribuïda territorialment, però trobo que hi ha mancances a nivell de contingut perquè, a les escoles, no existeix cap assignatura d’enogastronomia."

Jaume Fàbrega
Professor de l’Escolta de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i gastrònom


fintot_155_8_0.jpg

"Valoro molt positivament aquesta oferta formativa per l’evolució que ha tingut els últims quatre o cinc anys durant els quals s’han creat noves escoles d’hosteleria que han experimentat un impuls molt important en paral•lel a l’evolució del sector tot i que el número de places encara haurà de créixer més."

Josep Francí
Director general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats


fintot_156_8_0.jpg

"Al Gremi, entenem la formació com un element per millorar la qualitat del servei a la restauració i també com un valor afegit a la nostra feina. Oferim una àmplia oferta formativa en gastronomia ja sigui de cicles de grau mitjà, cursos per a professionals i particulars, per a empreses, etc, i amb un gran nivell de qualitat."

Gaietà Farràs
President del Gremi de Restauració de Barcelona


fintot_157_8_0.jpg

"Pel que fa al nostre centre, és àmplia i de qualitat i inclou des del cicle formatiu de grau mitjà en les especialitats de cuina i de pastisseria i forneria fins a formació ocupacional i programes de garantia social. També s’organitzen cursos adreçats al públic en general, als professionals de la restauració, a les escoles i als propis formadors."

Gerard Soler
Coordinador de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.