Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 5 - Juliol 2009 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti05.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 5 - Juliol 2009
Actualitat
 
fin_plana-de-vic-viladecans-1.jpgLa Cooperativa Plana de Vic aposta per créixer amb franquícies

fin_debat_de_vi_logo.jpgDebatdevi enceta etapa per seguir impulsant el sector vinícola des d’Internet

fin_mon-emporda_1.jpgÈxit del mercat ecològic i de productes locals Món Empordà

fin_cat-teia-1.jpgEl patrimoni vitivinícola protagonitza el primer Centre d’Acollida Turística

fin_poma-lleida.jpgProjecte innovador d’informació al consumidor de fruita

 
A fons
 
fin_cuiners-garoinada-2009.jpg
Turisme gastronòmic

Del paisatge a la cassola
 
 
Agenda
Juliol i Agost
calendario.jpg De l’1 al 15 de juliol
Tast de Mar i Jornades del Gust
Sant Carles de la Ràpita
calendario.jpg 2 i 3 de juliol
2n Meeting Internacional de les Rutes del Vi
Vilafranca del Penedès
calendario.jpg Del 16 de juliol al 31 d’agost
Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme
Diverses poblacions del Maresme
calendario.jpg 25 de juliol
7ª Diada del Musclo del Delta de l’Ebre
Les Cases d’Alcanar
calendario.jpg 4 i 5 d’agost
Firagost Valls 2009
Valls
Veure més actes d'aquest mes
 
Enquesta
 



Compro aliments en el mercat setmanal del meu poble o barri perquè...

 
banner.jpg
La veu del sector

Mercats no sedentaris: reptes i oportunitats

fin_bernat_valls.jpg

"Els mercats no sedentaris han d'apostar per la qualitat si volen ser competitius de cara al futur, i no limitar-se a competir en preu."

Bernat Valls
Cap de l’oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona


fin_tana-collados.jpg

"Hi ha un sector de consumidors cada cop més nombrós que fa de la compra una part del seu temps d'oci, que converteix en festiu l'acte de la compra, i això es percep especialment durant els caps de setmana així com en les dates i entorns d'estiueig."

Tana Collados
Directora i presentadora del programa “Al vostre gust” de TV3


fin_josep_m_coll.jpg

"Aquests mercats d’origen tradicional haurien de ser el paradigma de la qualitat i la proximitat, i per aconseguir-ho cal dotar-los de garanties. Malauradament hi ha encara qui mira de vendre gat per llebre."

Josep M. Coll
Membre de la Comissió Permanent Nacional de la Unió de Pagesos i responsable de política de qualitat i seguretat alimentàries


fin_toni_framis.jpg

"En el nostre cas, hem aconseguit una clientela fidel perquè fa molts anys que ens hi dediquem, per les nostres ofertes i també perquè, a diferència d’altres, oferim verdura i productes propis fins i tot a l’hivern."

Toni Framis
Paradista del mercat de Vic


fin_jordi-baulenas.jpg

"Hi ha un gruix important de clients que valoren el fet de poder-hi trobar productes que vénen directament de l’horta. És el que alguns ho han anomenen ‘del tros a la taula’, que és un concepte que atreu perquè s’associa amb producte local i de qualitat."

Jordi Baulenas
Director de l'Institut de Comerç Mercats i Consum de l'Ajuntament de Lleida


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.