Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 4 - Juny 2009 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti04.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 4 - Juny 2009
Actualitat
 
fin_maquina-expenedora-llet.jpgArriba una nova manera de comercialitzar la llet

fin_incentius-dar.jpgAjuts a projectes de producció i comercialització de productes agroalimentaris

fin_mongeta-ganxet.jpgBona rebuda de la primera collita de la Mongeta del Ganxet amb DOP

fin_venda-directa-formatges.jpgTaula de treball sobre la venda directa dels productes agroalimentaris

fin_cistella-can-perol.jpgLa venda per Internet apropa els productes del Baix Llobregat a Barcelona

 
A fons
 
fin_carme-ruscalleda-gastroteca.jpg
Carme Ruscalleda

“Els pagesos són els últims romàntics”
 
 
Agenda
Juny
fin_calendario.jpg 5, 6 i 7 de juny
VI Festa de les cireres i les plantes aromàtiques
Paüls (Baix Ebre)
calendario.jpg Del 8 a l’11 de juny
7è Simposi internacional del Préssec
Lleida (Segrià)
calendario.jpg 14 de juny
XIII Fira de l’Ou
Sant Guim de Freixenet (Segarra)
calendario.jpg Fins el 24 de juny
XIV Jornades gastronòmiques Tastets de Mar: La Clova
Torroella de Montgrí (Baix Empordà)
Veure més actes d'aquest mes 
 
Enquesta
 



Com vincules la gastronomia amb les teves vacances?

 
banner.jpg
La veu del sector

Fins a quin punt els sectors agroalimentari i turístic es complementen?

fin_doris-casas.jpg

Tenim un valor afegit en poder oferir uns bons allotjaments amb el millor de la producció alimentària de les nostres comarques. Som un país petit però amb molta varietat, tant de paisatges com de menges.

Doris Casas
Gerent d’Edicions La Terra SL de la Unió de Pagesos de Catalunya


fin_jaume-font.jpg

Els productes de la terra i la gastronomia són un dels principals tractors del turisme a Catalunya. Per això des del Departament estem apostant perquè els nous Centres d’Acollida Turística (CAT) ofereixin productes locals com un element de promoció i atracció del territori.

Jaume Font
Subdirector General de Programació Turística del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa


fin_joan-vila-2.jpg

El sector turístic ha de vendre els productes del sector primari com a un dels punts més positius i identificatius del nostre país

Joan Vilà
Propietari de la casa rural La Collita


fin_josep-sole.jpg

Un producte que no aposti per la identitat territorial com a marca i garantia de qualitat quedarà desdibuixat i passarà inadvertit davant mercats molt més competitius d’abast global.

Josep Soler
President de VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya


fin_manel-colmenero.jpg

La gastronomia és el viu retrat del que hem estat i el que serem, és part del nostre patrimoni, forma part de la nostra cultura, per tant el turisme cerca qui posi en valor aquests recursos tant quotidians.

Manel Colmenero
Director de Ocio Vital


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.