Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 3 - Maig 2009 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti03.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 3 - Maig 2009
Actualitat
 
fin_img_actualitat_01.jpgMunicipis costaners catalans promocionen el peix senzill

fin_img_actualitat_02.jpgTerritoris serens: els productes locals com a motor de desenvolupament

fin_img_actualitat_03.jpg Citroturisme: una nova iniciativa per impulsar el sector dels cítrics

fin_img_actualitat_04.jpgIII Congrés de Mercats municipals: mercats de proximitat, mercats globals

fin_img_actualitat_05.jpg Acostem el camp: La reinvenció del mercat de pagesos a Granollers

 
A fons
 
fin_quilometre_zero.jpg
Quilòmetre Zero: la proximitat en valor

 
 
Agenda
Maig'09
calendario.jpg 1, 2 i 3 de maig
Lactium, el món del formatge a Vic
Vic (Osona)
calendario.jpg 1, 2 i 3 de maig
56ª Fira d’Espàrrecs de Gavà
Gavà (Baix Llobregat)
calendario.jpg Del 7 al 10 de maig
Biocultura. Fira de productes ecològics i consum responsable
Barcelona (Barcelonès)
calendario.jpg 10 i 11 de maig
Slow Vitis’09 Fira del vi autòcton, natural i biodinàmic
Barcelona (Barcelonès)
calendario.jpg 22, 23 i 24 de maig
XXX Aplec del caragol
Lleida (Segrià)
Veure més actes d'aquest mes 
 
Enquesta
 



On compreu els productes ecològics?

 
banner.jpg
La veu del sector

Com veu el present i el futur dels productes ecològics a Catalunya?

fin_dani_valls.jpg

La tendència de futur serà incrementar el consum per satisfer una demanda de productes ecològics que ha augmentat entre un 15 i un 25% els últims anys.

Dani Valls
President Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (Barcelona)


fin_joan_ribas.jpg

Estem convençuts que la tendència a consumir productes ecològics seguirà creixent perquè hi ha demanda malgrat que ara és un moment difícil per als restaurants en general per culpa de la crisi.

Joan M. Ribas
Cuiner del Restaurant Melba (Vic)


fin_isidre_martinez.jpg

A Catalunya, els productes amb més sortida són les hortalisses i la fruita, el pa i els cereals, els vins i l’oli verge d’oliva, la llet i els iogurts, els aliments infantils i preparats i les carns i els ous. Un altre sector que podria agafar importància és la cria ecològica de peixos.

Isidre Martínez
Responsable de Producció Agrària Ecològica del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (Barcelona)


fin_dionis_guiteras.jpg

En funció de la marca, trobem força aliments ecològics que tenen un preu similar a la resta, és el cas de la fruita, la verdura, la pasta, el pa, el vi, la cervesa, etc.

Dionís Guiteras
Gerent de l’empresa de distribució Natureco (Moià)


fin_estel_armengol.jpg

Veig el futur amb optimisme perquè la tendència a consumir productes ecològics va en augment. Tot i així, encara hem de fer pedagogia perquè ens confonen amb un herbolari o un establiment de dietètica.

Estel Armengol
Copropietària del comerç Elcabas.com (Granollers)


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.