Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí núm. 25 - Abril 2011 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti25.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí núm. 25 - Abril 2011
Actualitat
 
fintot_665_32_0.jpgMiquel Àngel Fraile:"El petit i mitjà comerç és el prescriptor natural dels productes locals"

fintot_652_32_0.jpgEl Morell recupera una varietat de préssec autòcton

fintot_662_32_0.jpgEls pastissers esperen repetir les vendes de mones

fintot_663_32_0.jpgLa Fira de l'Espàrrec de Gavà espera rebre 70.000 visitants

fintot_664_32_0.jpgBarcelona celebra el dia de la Terra reivindicant l'artesania alimentària

 
A fons
 
fintot_654_32_0.jpg
El comerç agroalimentari aposta per innovar per assegurar-se el futur

 
 
Agenda
Abril 2011
fintot_656_32_0.jpg 3 d'abril
15a Mostra gastronòmica del conill
Vilafant (Alt Empordà)
fintot_676_32_0.jpg Del 7 al 10 d’abril
12a Festa del pèsol
Sant Andreu de Llavaneres
fintot_667_32_0.jpg 9 i 10 d’abril
Firabril, la fira de la mel i l’oli
El Perelló (Baix Ebre)
fintot_668_32_0.jpg Del 15 al 17 d’abril
3a Mostra de Formatges Artesans Catalans
Sort (Pallars Sobirà)
fintot_669_32_0.jpg 24 d'abril
X Fira formatgera de la Vall de Ribes
Ribes de Freser (Ripollès)
Veure més actes 
banner.jpg
fintot_674_32_0.jpg
fintot_675_32_0.jpg
La veu del sector

Fins a quin punt és necessària la innovació en el comerç agroalimentari?

fintot_661_32_0.jpg

"A l'hora d'innovar les pimes agroalimentàries catalanes s'han d'enfrontar sobretot amb el desconeixement de com han de posar-s'hi. Estic convençut que hi ha magnífiques idees i models de negoci, però falta assumir el risc, superar les pors i reticències." VEURE MÉS >>

Eric Enguita
Gerent de l'Associació Empreses Innovadores Innoví


fintot_670_32_0.jpg

"Pel que fa a les dificultats que tenen les pimes agroalimentàries per innovar, deriven sobretot de la manca d'interiorització de la innovació com a un procés estratègic de l'empresa; la manca de dimensió per endegar projectes transformadors i les dificultats per introduir innovacions en un sector d'oferta abundant." VEURE MÉS >>

Joan Martí
Gerent de l'Àrea de Dinamització de Clústers d'ACC1Ó


fintot_671_32_0.jpg

"La innovació és important en la mesura que ens permeti millorar la qualitat dels nostres productes sense perdre l'essència, i augmentar la nostra competitivitat; i és també en aquests aspectes als quals cal vincular la internacionalització." VEURE MÉS >>

Jordi Rotllan
President de la Fundació Comerç Ciutadà


fintot_672_32_0.jpg

"Les empreses catalanes agroalimentàries són força innovadores però crec que ho podrien ser més si apostessin en major mesura pels productes autòctons i per comprar-los amb menys intermediaris cosa que els permetria donar uns preus tant o més competitius que els de fora." VEURE MÉS >>

Marc Gascons
Impulsor del restaurant-peixateria Fishop


fintot_673_32_0.jpg

"La innovació és una inversió de futur, però a vegades la necessitat d’obtenir resultats immediats de moltes empreses hipoteca qualsevol intent d’apostar-hi. És important reinventar-se cada dia i preguntar-se de quina manera pots sorprendre el teu client." VEURE MÉS >>

Xavier Tubert
President de la cooperativa Llet Nostra


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2011 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.