Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 12 - Març 2010 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti12.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 12 - Març 2010
Actualitat
 
fintot_308_15_0.jpgVideo entrevista al gastrònom Pep Palau

fintot_295_15_0.jpg11,8 milions d’euros per incentivar el comerç durant el 2010

fintot_305_15_0.jpgConsorci per promocionar el vi DO Alella i el seu territori

fintot_306_15_0.jpgL’espàrrec, protagonista de fires i jornades culinàries

fintot_307_15_0.jpgNotable presència dels productes de qualitat catalans a Alimentària 2010

 
A fons
 
fintot_297_15_0.jpg
L’artesania alimentària guanya terreny a Catalunya

 
 
Agenda
Març
fintot_299_15_0.jpg Fins el 15 de març
I Mostra gastronòmica de la cuina de la Tòfona
Baronia de Rialb
fintot_309_15_0.jpg De l’11 al 14 de març
Festast 2010 Fira alimentària per al consumidor
Tortosa
fintot_310_15_0.jpg Del 15 al 19 de març
Curs d’Iniciació a la degustació de vins
Reus
fintot_311_15_0.jpg Del 20 al 28 de març
XVII Setmana del bacallà
Pineda de Mar
fintot_312_15_0.jpg 27 de març
V Xatonada Medieval
Cunit
Veure més actes d'aquest mes 
banner.jpg
fintot_317_15_0.jpg
fintot_318_15_0.jpg
fintot_319_15_0.jpg
La veu del sector

Com valorem els productes artesans alimentaris a Catalunya?

fintot_314_15_0.jpg

"L’artesania alimentària catalana és un sector que tot i essent hereu d’una rica tradició no ha deixat d’innovar i elaborar nous productes que gaudeixen d’acceptació i prestigi." VEURE MÉS >>

Joan Gené i Albesa
Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Alimentàries


fintot_320_15_0.jpg

"Sens dubte l’artesania alimentària està ben considerada el problema és que se l’apropien empreses i gent que no els correspon fer-ho. Però queda clar que el públic ho identifica amb qualitat." VEURE MÉS >>

Lluís Estrada Canal
Guanyador del Premi Millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2009, pastisseria Canal, Barcelona


fintot_315_15_0.jpg

"Caldria establir clarament què és artesà i què no perquè hi ha qui queda content i enganyat amb formatges o el que sigui pensant-se que són artesanals i això no és ben bé així. [...] El client-tipus del producte artesà té diners a la butxaca, però se’ls gasta en el context d’una ruta turístico-gastronòmica." VEURE MÉS >>

Dolors Codina
Elaboradora del formatge artesà Corba-Vilavella, a Isona (Pallars Jussà)


fintot_316_15_0.jpg

"Nosaltres seleccionem productes elaborats en unitats de producció petites, sovint familiars, i els preus sortints no poden competir amb les grans marques. Però això el nostre client ja ho sap. [...] El distribuïdor de producte artesanal ha de competir en diferenciació i en qualitat, no en preu." VEURE MÉS >>

Marc Serra
President de l’Associació Catalana per a la Promoció de la Gastronomia Artesanal i de Qualitat, a Montesquiu (Osona)


fintot_313_15_0.jpg

"La gent dóna més importància als productes artesans perquè està cansada de menjar determinades coses amb poca qualitat. Afortunadament, comencem a fer com a França on és impensable trobar productes que no siguin del territori." VEURE MÉS >>

Isidro Prats Batet
Mestre cansalader-xarcuter, Montblanc (Conca de Barberà)


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.