Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 11 - Febrer 2010 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti11.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 11 - Febrer 2010
Actualitat
 
fintot_278_14_0.jpgLes fleques gironines impulsen una marca per distingir-se

fintot_279_14_0.jpgLa Noguera presenta oli d’oliveres en perill d’extinció

fintot_280_14_0.jpgEl Baix Llobregat ofereix conèixer i degustar la carxofa Prat

fintot_281_14_0.jpgCampanya per promoure la carn de poltre a la Vall de Ribes

fintot_268_14_0.jpgTemps de garoinada a Palafrugell

 
A fons
 
fintot_293_14_0.jpg
Les agrobotigues

Proximitat i valor social
 
 
Agenda
Febrer
fintot_272_14_0.jpg 6 i 7 de febrer
Fira del Farro
La Vall de Bianya
fintot_286_14_0.jpg 11 de febrer
Dijous llarder
Vic
fintot_287_14_0.jpg 13 de febrer
5ª Jornada sobre productes agroalimentaris locals
Batet de la Serra (Olot)
fintot_288_14_0.jpg 14, 15 i 16 de febrer
Tecnotast 2010
Palau de Fires de Girona
fintot_289_14_0.jpg 27 de febrer
XV Festa del Trinxat
Puigcerdà
Veure més actes d'aquest mes 
 
ENQUESTA
 



Si feu una calçotada, on compreu els calçots?

 
banner.jpg
La veu del sector

Com valora la introducció dels aliments ecològics a les escoles?

fintot_277_14_0.jpg

"Nosaltres fem agricultura ecològica, tenim més de 60 productes diferents però introduir-los en els càterings escolars és una feina a llarg termini. Haurem de canviar tots el xip."

Rubén Valls
Agricultor ecològic, Vilanova de Bellpuig


fintot_282_14_0.jpg

"Tant l’administració com les AMPAs són molt estrictes a l’hora de fixar el cost del menú en el que t’has de moure. Producte ecològic que introdueixes, disminució del marge de benefici que causes a la teva empresa. [...] Quan trobes un productor fiable, de proximitat i ecològic, sovint no satisfà algun requisit administratiu."

Francesc González
Gerent de l'empresa de càtering Compromís Ecològic, Moià


fintot_283_14_0.jpg

"El producte ecològic és més car, però això les AMPAs encara podem solventar-ho localitzant productors ecològics locals que et facin venda directa: sense intermediació comercial no canviarà gaire la teva despesa. [...] Si volem productes ecològics, haurem d’adequar-nos a les produccions de proximitat i a l’estacionalitat i, per tant, els menús també hauran de canviar."

Núria Morral
Membre de l'AMPA Mión-Puigberenguer, Manresa


fintot_284_14_0.jpg

"Una escola amb menjador ecològic està contribuint a preservar una agricultura respectuosa amb l’entorn. [...] El que falta és molta informació i sensibilització, tot i que ara ja hi ha grups de pares o mestres que ho demanen i la consciència ecològica va creixent."

Oriol Costa
Director de Dinamis, Sant Gregori


fintot_285_14_0.jpg

"S’hauria de tractar l’alimentació des d’una perspectiva més global i transversal, vinculant-la a l’educació en temes de salut, coneixement del medi, territori, economia, etc."

Josep M. Gamisans
President d’Hortec


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.