Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 9 - Desembre 2009 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti09.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 9 - Desembre 2009
Actualitat
 
fintot_217_11_0.jpgBones perspectives per a la temporada de la tòfona

fintot_227_11_0.jpgTerres de l’Ebre, terres de cítrics

fintot_228_11_0.jpgL’origen de les tradicions gastronòmiques de Nadal

fintot_229_11_0.jpgLa innovació dóna valor a la cuina dels restaurants

fintot_230_11_0.jpgLa Gastroteca.cat, també al Facebook

 
A fons
 
fintot_219_11_0.jpg
Entrevista a Ferran Adrià

"A Catalunya vivim un moment històric de la cuina que hem d'aprofitar"
 
 
Agenda
Desembre
fintot_221_11_0.jpg 6 de desembre
11ª Festa de l'Oli a la Fatarella
La Fatarella
fintot_235_11_0.jpg 6, 7 i 8 de desembre de 2009
63ª Fira de la Puríssima de Sant Boi
Sant Boi de Llobregat
fintot_236_11_0.jpg 12 de desembre de 2009
Taller de cuina i diabetis a Alícia. Especial Nadal
Sant Fruitós de Bages
fintot_237_11_0.jpg Del 14 al 20 de desembre de 2009
Setmana i fira de la tòfona de Centelles
Centelles
fintot_238_11_0.jpg 19 i 20 de desembre
Fira del Gall a Vilafranca del Penedès
Vilafranca del Penedès
Veure més actes d'aquest mes 
fintot_224_11_0.jpg
fintot_239_11_0.jpg
fintot_240_11_0.jpg
La veu del sector

En quina mesura coneixem i valorem els nostres olis?

fintot_226_11_0.jpg

"Veig el futur amb optimisme sempre que s’aposti pels productes catalans de qualitat. Hem de saber aprofitar un mercat a Catalunya que consumeix 90 milions de quilos d’oli cada any dels quals només 12 o 13 procedeixen de productors catalans."

Joan Segura
President de la DOP Les Garrigues


fintot_231_11_0.jpg

"Els petits productors son els que estan liderant el procés de transformació del sector d’oli de qualitat: han creat la seva marca i han assumit el risc d’haver de vendre les 6.000 i 10.000 ampolles que produeixen amb els costos afegits del packaging, el màrqueting, etc."

Marta Gironés
Gerent de Olivias Seleccions


fintot_232_11_0.jpg

"Abans gairebé tot l’oli es venia a granel mentre que ara se’n comercialitza entre un 60-65% per bé que encara hi ha molt camí per recórrer. Per això, són fonamentals les estratègies de comercialització i màrqueting que donin valor els nostres olis."

Josep Ros
Director de Jade Gourmet Exclusive Selection


fintot_233_11_0.jpg

"Crec que els olis catalans estan a l’alçada de qualsevol altre però potser no els hem sabut vendre en la mesura del que es mereixen. És per això que em sembla un sector amb futur si s’aconsegueix definir una estratègia per potenciar-lo com a marca i millorar-ne la comercialització."

Miquel Sanz
Secretari general de la Unió de Consumidors de Catalunya


fintot_234_11_0.jpg

"Hi ha restaurants que tenen carta d’oli, però pot marejar el client normal. I tinc comprovat que la gent conserva més en el record l’oli que no li agradat que no pas el que li ha semblat bo."

Jaume Subirós
Director del Motel Empordà de Figueres


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.